Santa Marta,Toeristische sites die u moet bezoeken

Santa Marta is een niet te missen bestemming, diversiteit is aanwezig in elke hoek, in de mensen en in het culturele aspect waaruit het bestaat, daarom mag je de kans om het te bezoeken niet missen, want het zal je zeker een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Santa Marta is een niet te missen bestemming, diversiteit is aanwezig in elke hoek, in de mensen en in het culturele aspect waaruit het bestaat, daarom mag je de kans om het te bezoeken niet missen, want het zal je zeker een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Als je de voorouderlijke cultuur van deze regio wilt leren kennen, moet je het Tayrona National Natural Park kennen, een natuurreservaat met kristalhelder water, wit zand en unieke zonsopgangen. Om meer van de geschiedenis te waarderen, bezoekt u de iconische plaatsen van de hoofdstad Magdalena en voor de lol mag u de Fiestas del Mar in juli niet missen, een evenement dat een groot aantal toeristen samenbrengt die komen genieten van de verschillende activiteiten van dit festival .
Plannen om te doen en plekken om naartoe te gaan zijn talrijk, we delen een aantal van deze plekken zodat je er rekening mee houdt in je reisplan en geniet van een dromerige vakantie:

1. Historisch centrum
Om bij het historische centrum te komen, kun je een bus nemen in de hoofdterminal van Santa Marta, onderweg zal deze ongeveer 45 minuten door brede buitenwijken rijden. Bij aankomst vindt u hostels, cafés, restaurants, gebouwen in Spaanse koloniale stijl en oude kerken vlakbij het strand. Het gebied trekt gezinnen aan die meer willen weten over het verleden van de stad voordat ze van de zee gaan genieten.

2. Kathedraal van Santa Marta
Deze plaats mag niet ontbreken in uw reisprogramma, vanwege zijn historische en nationale waarde zit het vol met herinneringen en legendes. Er wordt gezegd dat in een hoek van het gebouw een kleine urn was verborgen met daarin het hart en de ingewanden van de bevrijder Rodrigo de Bastidas, de stichter van deze stad. Het heeft een renaissancestijl die te zien is in het historische centrum waar het zich bevindt.

3. Douanekantoor
Ook bekend als het Goudmuseum, het Simón Bolívar-huis en het Tairona-museum. Vooral goudstukken uit de Tayrona-cultuur worden tentoongesteld, evenals goudsmeden en keramiek, waardoor de bezoeker een beeld krijgt van de oude bewoners van de Sierra Nevada.
De tentoonstellingen zijn beschikbaar in 4 zalen: Pre-Hispanic Societies, The People of Magdalena, Stories from the Casa de la Aduana en Bolívar, de verhalen uit het verleden die daar worden verteld, slagen erin om in dialoog te gaan met het heden, zodat bezoekers de erfgoed en culturele diversiteit. Als u deze plaats wilt bezoeken, bevindt deze zich op Carrera 2 met Calle 14, boven Bolívar Park, in het historische centrum van Santa Marta, een must-see tijdens uw tour door deze stad.

4. Bolívar-park
Het Simón Bolívar-park bevindt zich in het oude gedeelte van de stad, tussen loopbaan 1 en 3 met straten 14 en 15. Deze plek biedt de mogelijkheid om een pauze te nemen, te genieten van een goede lezing of een bijeenkomst, zich te verdiepen in verschillende reflecties, om dan leer wat meer over de geschiedenis en cultuur van de oude inwoners van Santa Marta.

Published
Categorized as Reizen

Leave a comment

Your email address will not be published.