Barranquilla,Wat te doen in La Arenosa

Vreugde is altijd in Barranquilla, waar elk jaar het meest pittoreske carnaval van Colombia wordt gevierd. Deze Caribische stad biedt plaats aan alle smaken en activiteiten, naast een goede hotelinfrastructuur.

Ontdek La Arenosa
Tijdens een panoramische tour overdag of ‘s nachts kunt u de belangrijkste bezienswaardigheden van Barranquilla leren kennen, zoals de wijk El Prado met zijn republikeinse architectuur, het Parque los Fundadores, gebouwd ter ere van degenen die een impuls hebben gegeven aan deze stad.
U kunt doorgaan met de María Reina Metropolitan Cathedral, de Plaza de la Aduana, die opvalt door het belang dat het heeft gehad bij het binnenkomen en verlaten van producten uit het land.

Rumba in Chiva
‘S Nachts is het veel beter voor je om te genieten van een ander feest op een geit, deze typische bus die een nationaal symbool is geworden, beschilderd met felle kleuren en vol kleurrijke ornamenten waar je’ in brand vliegt ‘met een folkloristische groep die doorgaat Terwijl je drie beroemde nachtclubs in de stad bezoekt, is het 6 uur rumba tot 2 uur ‘s ochtends.

Barranquilla Carnival
Plan ook het Carnival House, waar de organiserende entiteit van het beroemde Barranquilla Carnival werkt, het stadstheater Amira de la Rosa en het Caribbean Museum, gewijd aan het promoten van het historische, natuurlijke en culturele erfgoed van het Caribisch gebied, en vergeet niet het stadion te bezoeken Metropolitan, de modernste van Colombia.

Honkbalstadion Edgar Renteria
Een van de sporten waar Barranquilla de voorkeur aan geeft, is honkbal, ze hebben ook prestigieuze spelers in grote competities, zoals Edgar Renteria, die de inspiratie was voor de naam van dit stadion, dat in 2018 werd ingehuldigd.
Naast het comfort van een modern stadion, is een van de attracties de “Hall of Fame”, waarin verschillende herinneringen zijn aan de “Niño de Barranquilla” uit zijn tijd in de Florida Marlins, San Luis Cardinals, Boston Red Sox. , Atlanta Braves, Detroit Tigers, San Francisco Giants en Cincinnati Reds.

Published
Categorized as Reizen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *