New York,De metropool die mensen van over de hele wereld samenbrengt

Als u voor het eerst naar New York reist, of het nu voor zaken, plezier of een tussenstop is, is het de moeite waard om een paar dagen te plannen om de meest representatieve plaatsen van de “Hoofdstad van de wereld” te leren kennen.

Fifth Avenue, de straat van luxe
Het is de bekendste straat van New York en de slagader die het noorden met het zuiden van de stad verbindt. Onderweg vindt u beroemde en dure merkwinkels, zoals interessante plaatsen als St. Patrick’s Cathedral, Rockefeller Center en Times Square.

Empire State Building, een icoon om nooit te vergeten
40 jaar lang was het het hoogste gebouw ter wereld en een van de meest bezochte uitkijkpunten in New York; aangezien het 2 uitkijkpunten heeft, gelegen op de 86e en 102e verdieping van het gebouw. U kunt uw kaartje online krijgen en de openingstijden zijn dagelijks van 8.00 uur tot 01.15 uur.

Times Square, het hart van New York
Met zijn verlichte posters wordt het beschouwd als het hart en een van de symbolen van New York. De zenuwzone bevindt zich op de kruising van Broadway en 7th. Laan. Op deze drukke plek vind je alles wat je zoekt en eet je, ook zijn er meerdere mogelijkheden.

Central Park, een oase midden in de stad
Het is het grootste park in New York, een van de plekken die je gezien moet hebben en waar New Yorkers de voorkeur aan geven om te wandelen en sporten op elk moment van de dag en ‘s nachts tot 1 uur’ s ochtends. Binnen zijn 4 kilometer vindt u bossen, weilanden, meren, watervallen, de dierentuin en andere attracties om te ontdekken.

Herdenking van 9/11, een eerbetoon in de nulzone
Dit is het monument op Ground Zero, dat werd gebouwd als eerbetoon aan degenen die het leven lieten bij de aanval op de Twin Towers op 11 september 2001. De plaats heeft een museum met meer dan 10.000 voorwerpen die uit het puin zijn gerecupereerd. de tragedie of behoorde toe aan de slachtoffers.

Published
Categorized as Reizen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *