‘Cropped’ shirt: het kledingstuk dat deze zomer 2021 de ‘cropped tops’ zal vervangen

Het cropped shirt is het kledingstuk dat de cropped top deze zomer 2021 zal vervangen: een kort shirt dat, net als zijn voorganger, de buik laat zien en waarvan het gekruiste silhouet ervoor zorgt dat het comfortabel net onder de borst kan worden gedragen. We hebben het gezien in twee van de meest populaire shows van het seizoen: in Jacquemus, met een ruitjesprint en strikken rond het lichaam – hoewel er nog een meer dramatische versie is in donkerblauw, bijna zwart met een halslijn onder de borst – en in Versace, met gekleurde gestreepte motieven en voorsluiting met strik.

Behalve dat de gebruikershandleiding duidelijk is, laten beide looks van de lente-zomer 2021 geen twijfel bestaan over de trend bij het combineren van het cropped shirt: het wordt gedragen met rokken met een gepasseerd silhouet en met uitsnijdingen of strategische openingen. het station-. Het voorstel van de firma Donatella Versace suggereert ook om het te combineren met bh’s (of bikini’s) in fluorescerende tinten en gekleurde juwelen: een meer aannemelijke gok op het strand. De look van Jacquemus pleit voor natuurlijke stoffen, zoals katoen en linnen, en een zacht kleurengamma dat meer gericht is op zandtinten of de combinatie van blauw en wit die zo kenmerkend is voor de zomer.

Firma’s als Zara hebben hun eigen versie van het cropped shirt al in hun nieuwe collectie: een ontwerp met korte mouwen en een reverskraag die, net als de catwalk views, een gekruist silhouet heeft (maar zonder stropdassen) en met een grafische print in zwart en wit. Het merk Inditex inspireert ook om het te dragen met een rok met een kleine opening, maar in zijn hoesje is het een bijpassend miniformaatontwerp en een op pareo ge├»nspireerd silhouet. De verfijnde versie van de cropped top was dit.

Published
Categorized as Mode

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *